19 april: Workshop Omgevingswet en Burgerparticipatie

De nieuwe Omgevingswet komt eraan! In de nieuwe Omgevingswet is vastgelegd dat de samenleving eerder, en meer ruimte krijgt om over plannen mee te praten. Maar hoe doe je dat? Hoe laat je inwoners meepraten, en in welke fase? Hoe haal je informatie van buiten naar binnen? Van wie wil je precies informatie krijgen, en wat doe je daar vervolgens mee?

Non Babylon verzorgt op 19 april de workshop “Omgevingswet en Burgerparticipatie” bij BabbageCompany. Je krijgt inzicht in de gevolgen van de Omgevingswet voor het communicatievak. We laten je zien dat participerende burgers kansen bieden en een waardevolle informatiebron zijn. Je maakt kennis met onze online participatietools en ziet in dat je deze kunt combineren met de vertrouwde offline methoden om informatie van buiten naar binnen te halen.

De workshop is bedoeld voor communicatieadviseurs bij zowel overheid als bedrijfsleven, die te maken hebben met projecten waarbij participatie geen vraag meer is, maar een eis. Ook wanneer je te maken hebt met de Omgevingswet is deze workshop zeer nuttig.

Geef je op via Babbage